از آنجایی که پیوسته ولتاژ بالایی از برق از وایر شمعها عبور میکند، این وایرها به مرور زمان در برابر عبور جریان برق مقاوم میشوند و در نهایت چنان مقاومت بالایی پیدا میکنند که ممکن است جلوی جریان برق را بگیرند. بدیهی است که وقتی مقاومت وایرها بالا برود، میزان برقی که به شمعها میرسد کاهش پیدا میکند و در نتیجه سوختن بنزین داخل سیلندرها به صورت ناقص صورت میگیرد. این خاصیت وایر شمعها باعث میشود هر چند وقت یکبار نیاز به تعویض داشته باشند که معمولاً این دوره زمانی در دفترچه راهنمای خودروها ذکر میشود.
کاپوت را بالا بزنید و میله نگهدارنده آن را در محل خودش جا بزنید. دستگیرهای که درب کاپوت را باز میکند معمولاً در پایین سمت چپ داشبورد قرار دارد.
وایر شمعها را پیدا کنید. این وایرها معمولاً در بالای پوسته موتور قرار گرفتهاند. یک سر این وایرها به شمعهایی که داخل موتور قرار دارند متصل است و سر دیگرشان به کویل متصل شده است.
وقتی وایر شمعها را پیدا کردید، به طول و محل قرارگیری هر وایر توجه ویژه بکنید. این کار زمانی به دردتان میخورد که میخواهید وایرهای جدید را جایگزین کنید و باید بدانید هر کدام از کجا میآیند. اگر وایرها را اشتباه جا بزنید، موتور یا روشن نمیشود یا اگر روشن بشود بد کار خواهد کرد.
برای بیرون آوردن وایر شمعها از آچار شمع استفاده کنید.
وایرهای جدید را به همان ترتیبی که وایرهای قبلی قرار گرفته بودند در جای خودشان نصب کنید. وقتی همه وایرها را در محل خودشان جا زدید، موتور را روشن کنید تا مطمئن بشوید همه اتصالات به درستی برقرار شده است.
اگر موتور درست کار میکند پس کارتان را به درستی انجام دادهاید. ضامن را بخوابانید و کاپوت را ببندید.
-در صورت امکان، در هر بار فقط یک وایر شمع را عوض کنید تا احتمال سردرگم شدن در مورد محل قرارگیری آنها از بین برود.
-اگر زمانی که موتور روشن است روی وایر شمعها آب اسپری کنید ممکن است یک وایر جرقه بزنید، این کار روش حوبی برای تشخیص دادن وایر معیوب است.
-همیشه به جای دقیق هر وایر توجه داشته باشید چون جا زدن وایرهای جدید در محل درست خودشان اهمیت بسیار زیادی دارد.
-ممکن است در برخی از خودروها از وایر شمع استفاده نشود و کویل در بالای شمع قرار داشته باشد.
نصب آینه تاشو برقی خودرو در اصفهان
ساخت تخته شیب و فایبرگلاس در اصفهان
نصب مانیتور سر صندلی در اصفهان
درباره این سایت